вторник, 5 юли 2016 г.

Οф, пак ли трябва да измислям заглавие?


  Кой пътува от Бургас до Варна за три часа и половина? Именно, кой ако не аз? А кой пътува от Стара Загора до Варна за седем часа? Да, пак аз. И не, не с влак, с автобус. И понеже стоях отпред главното ми занимание беше да броя всяка буболечка размазала се върху предното стъкло. И най-забавната част беше, че нямах слушалки, благодаря, Йоана, дано в Италия ти свършат по-добра работа, отколкото на мен, която 40 минути слушах някаква със страшен диалект да се кара по телефона зад мен. И когато стигнах краката ми бяха абсолютно атрофирали, а дробовете ми забравили какво е никотин.
 Тук има огромна персийска котка, която е постригана като лъв.
 А днес, о, днес ще има плаж. Сякаш съм чакала това от миналата година от последния ми ден в Черноморец. Да се пльосна в солената вода и да се мятам като тюлен, да хвърлям пръски и да се нагълтам с промишлени количества вода. След това сигурно ще подобря рекорда си по най-дълбока дупка в пясъка. Предната беше с 40-50 сантиметра повече от моята височина, тоест приблизително е била два метра и нещо. И да, излизането не беше лесно. Какво друго ще правя ли? Божееее, ще се въргалям в горещия пясък, ще се гмуркам и ще се оплаквам, че съм изгоряла. Защото аз категорично не почернявам с каквото и да съм намазана, приличам на албинос омазана с бебешки слънцезащитен крем (защото са 150 фактор) и пак изгарям като пържено картофче. Само дето не ставам с хрупкава коричка.
 Въобще, лятото е времето, в което ако не започнеш шофьорски курсове, защото първо трябвало да завършиш 12 клас, трябва, просто трябва да направиш горе изброените неща.
 Ох, щом успява да издържи без да ме изхвърли от колата в движение като пея Гери-Никол, значи може би наистина е голяма любов. Въпреки че като се замисля Гери-Никол е най-малко откаченото нещо, което го карам да понася. Извод: В три часа през нощта недейте да будите гаджето си, ЗА КАКВОТО И ДА БИЛО, защото той НЯМА да е доволен, Ама за каквото и да било, защото после кармата ще ви го върне и ще си треснете през нощта главата в ръба на нощното шкафче и ще искате да се преместите в другата стая с по-голямото легло, което изключва вероятността от подобни телесни повреди, а той ще ви остави да спите сама. Извод номер две: Ако не ви отмъсти той за среднощното събуждане, то съдбата сама ще ти го върне.

<------- Как работи съдбата за мен.

  Но мисля, че единственият вариант, в който той би станал в три през нощта е ако съм сготвила нещо вкусно. Хаха, което означава никога. Но в моя защита ще кажа, че съм му правила пържоли със сметанов сос и гъби и бяха много вкусни. И хот дог съм правила и сандвичи.
  Завърших тази година без проблеми, леле, за първи път ми се случва. Не че нямаше проблеми, даже бяха прекалено сериозни, но не и такива свързани с оценките ми. ХАХАХАХ, освен по литература. Можете ли да си представите, че човекът, който (внимание, следват елементи, които силно възхвалят човека пишещ в момента) миналата година беше "най-добрият във випуска", "със шестици на олимиади" и сумарно изписани над хиляда страници на ръка с истории и фен фикшъни щял да остане на поправка по литература. Човекът, който на седем години прочете "Клетниците" и "Без дом"? Човекът, който пише най-добрите есета (абсолютен факт)? Човекът, който е прочел повече книги, отколкото мъже, с които Николета Лозанова е спала? Ама разбира се, че точно аз. Да си знаете хора, ако имате проблем с някой, това ще се отрази върху оценките ви, каквото и да ви убеждават всички. А, няма проблем, двойката ще си я помня точно за какво беше, а именно...чакай, че реално за какво беше? Сигурно, защото съм "мърла", кой знае. "Много си гадна, Мария"
  Дали досега поне една запетая съм уцелила? Все пак съм човек с двойки.
  Нооо, лято е. ЛЯТО Е. Най-накрая.
  Пожелавам ви да си изкарате страхотно и незабравимо, защото аз със сигуррност ще го направя.
  О, ходих на дискотека. За  първи път в живота си наистина отидох. И беше абсолютно легално, но явно въпреки 18-те си години изглеждам на 13, защото огромната охрана се опита да ме убеди, че личната ми карта е фалшива. Моля? И всъщност беше забавно, защото бяхме голяма част от класа, другата половина не я пуснаха, защото няма 18.
  Бях на концерт на Queen, беше най-върховното нещо на този свят. Беше странно да пее Адам Ламбърт, но, кълна се, пак беше невероятно. ревах, смях се, пях, танцувах и не успях да спя цяла нощ. Искам пак, определено искам отново да изживея подобна тръпка.

https://www.youtube.com/watch?v=XWE7boPU6kI

https://www.youtube.com/watch?v=OPx-nUqLMtc

LET THEM EAT CAKE.

  Оставям отново постът незавършен и зарязан до средата както винаги. Може би след няколко месеца ще се сетя отново за този блог. Хм, понеже съм човек с огромно (не)свободно време и (нямам) имам винаги какво да правя.
  Чао, disfruta el hoy!!!!!!!!!!
Няма коментари:

Публикуване на коментар