вторник, 18 юли 2017 г.

Мразя/Обичам

 Толкова обичам, че чак намразвам.

 Всъщност не е толкова странно, колкото звучи. Примери- хиляди. Обичам някоя песен, слушам я постоянно и я намразвам. Обичам майонеза, ям всичко с майонеза и в един момент не мога да погледна дори такова нещо. Обичам малки деца, но да има около мен повече от едно, не. Обичам да си седя на покрива, четейки някоя книга със слушалки в ушите, в един момент не мога дори да застана на прозореца. Цялото ти същество се влюбва, загубва и пречупва. Отдаваш се без дори да си го искал, химичната реакция е толкова силна, че получилият се елемнт е еквивалент на злато създадено от Алхимик. Симбиоза, фамфари, звънчета, рай. И те е страх, че в един момент всичко е прекалено хубаво, красиво, хармонично и блестящо. И в един такъв момент се замисляш и в главата ти има два варианта. Единият е, е прекалено хубаво не е на хубаво, а другото е, че просто симбиозата е съвършена и че никога няма да ти омръзне, опротивее или досивее. Обаче нали сме хора и гледаме винаги негативно на нещата, винаги гледаме на нещата със съмнение.
 Та, понеже пак нищо не ми се разбра, спокойно, и аз препрочитайки го не намирам смисъл. Просто отново нещо, което излиза изпод пръстите ми без да има някаква логична причина.
Снимка на Мария Павлова. Леле, как си надрах крака вчера, имам чувството, че си свалих кожата и само трябваше да ме полеят със зехтин, малко мащерка, гъби и картофи, и директно във фурната. Я, голям висок камък, трябва да се покатеря най-отгоре, просто ТРЯБВА. Все едно да видите 100 лева в краката си и да не се наведете да ги вземете. Комбинацията голи крака, остри ръбове и двуметров камък е просто ммм, даааа. Но, въпреки това се качих. И даже станаха хубави снимки. Като изключим, че Цвети е направила повече снимки на момента с нелепото ми катерене, ожулване, изкривяване на лице от болка, подскачане върху камъка и ругаене. Обичам си кучката.  Другото забавно нещо бяха вълните вчера и гениалната ми идея да отидем в този вятър на плаж. Струваше си, въпреки вълните, които бяха двойно височината ми, разбиващи се отгоре ми, повличайки ме в някаква пералня от пясък, сол и водорасли и накрая изплювайки ме на четири метра на брега. Сега се сещам за нещо забавно. Ако успея все пак да се очистя по време на поредното ми гениално хрумване, то причината ще е много смешна. Нещо от сорта на, умря пушейки на покрива си. Или, загина при инцидент с мокри плочки и мивка в слепоочието. О, всъщност вчера ми казаха как точно ще умра, ако трябва да бъда честна. "Единственият начин да не сме заедно е да те убия.". Да, изкривената романтика е много важна. Много е важно да има такава, но да се усеща едва едва прикрита зад груби и хапливи неща. И въпреки че буквално ми беше казано, че ще бъда убита, пак е мило. Или просто аз съм прекалено сбъркана и харесвам такива неща. Прасчо. Любимо. Любимо. Дори "Пак ли си с тия панталонки, от които ти се вижда всичко??" по някакъв начин е мило. Освен когато наистина не си прекалила с панталонките, приятелите бармани и изрязаните бански.

 Вдругиден съм на работа. Най-накрая. Боже, ако прдължавам да си стоя в стаята и показвайки се от там в много редки случаи, то наистина ще се разболея от нещо психическо. Да, петък, събота и неделя са спасение, признавам. Но през другото време...все пак съм в непознат град и непознати хора. ХХАХХАХХАХАХАХХХАХХАХАХАХ. (подминете "хахахха...."-то, няма да го разберете, а и няма да се впускам в обяснения). Затова сега като ще имам ангажименти, няма да скучая. Тъкмо съм си подредила плана за до края на лятото:

1. Учене. Защото все пак трябва да ме приемат.
2.Работа. Защото все пак трябва да не умра от скука в нас.
3. Петък, събота и неделя- щастие.
4.Повтаряй.

 Е, ако не се получи с ученето съм му казала така или иначе, че отивам за една година при него, защото всички (визирам всичките си роднини, семейство и т.н.) ще ме низвергнат. ХАХАХХХАХАХХАХХАХ (отново просто подминете). Абе как няма да се получи, аз съм толкова невроятна, интелигентна, симпатична, забавна и...Да, нещо много важно за мен, което ако искате да ме познавате трябва да знаете. Имам високо мнение за себе си и съм адски самоиронична. Който може да разбере какво означава това- браво, вие сте в списъка с хора, с които бих комуникирала. та, високото мнение е защото си знам много добре както плюсовете, така и минусите. И понеже не крия минусите, няма да крия плюсовете. Ама то как да ги скриеш тия минуси, те са очевидни:

1. Хаотична
2.Много говори
3.Прекъсва постоянно
4.Тегли майни на всичко и всички, които не са й интересни
5.Омръзват й много лесно нещата
6.Не може да пее
7.Зодия близнаци е
8.Непохватна
9.Наивна
10.Доверяваща се
11.Избухлива
12.Емоционална на степен три милиарда
13.Импулсивна
14.Необмиляща

И, понеже съм крайно самовлюбена, няма как да не изтъкна и плюсовете

1.Зодия близнаци
2.Готина и луда
3.Самоиронична
4.Споменах ли зодията?
5.Забавна
6.Интелигентна
7.Много яка
8.Честолюбива
9.Директна
10. А за зодията дали казах вече?

 Да, моята зодия е едновременно най-хубавата и най-лошата. ХАХХАХАХХАХАХХАХАХХХХХХХАХХАХАХХАХАХАХАХХХАХАХАХХАХАХАХХАХАХХАХХХАХХХААХХХАХАХАХХАХАХАХХАХАХАХХХАХАХАХХАХХАХХАХАХАХАХАХХАХХАХАХАХХХХАХХАХАХХАХАХА.
 Схванахте ли? Аз съм зодия близнаци, всичко е двойно, крайно, контрастно, огнено и ледено. И изречението "Хем най-хубавата и най-лошата зодия" само по себе си дефинира близнаците.

 Добре, стига толкова за днес, достатъчно глупости изписах.

Няма коментари:

Публикуване на коментар